Veckan i bild

Total solförmörkelse

Människor samlas för att se den totala solförmörkelsen från Niagara Falls, Ontario, USA,  måndagen den 8 april 2024.

Eid al-Fitr, sex månader sedan Hamas-attacken, Ukraina och vulkanutbrott.

⇧ Kvinnor protesterar mot Israels premiärminister Benjamin Netanyahus regering och uppmanar till frigivning av gisslan som hållits på Gazaremsan av den militanta gruppen Hamas, i Tel Aviv, Israel, 11 april 2024.
Foto: AP Photo/Ariel Schalit

⇧ Troende muslimer samlas med sina familjer och tar selfies under firandet av Eid al-Fitr, vilket markerar slutet på fastemånaden Ramadan på Jama Masjid, i New Delhi, Indien, torsdagen den 11 april 2024.
Foto: AP Photo/Manish Swarup

⇧ Palestinier går genom förstörelsen i spåren av israelisk luft- och markoffensiv i Khan Younis, södra Gazaremsan, måndagen den 8 april 2024. Israel säger att de har dragit tillbaka sina sista marktrupper från staden, vilket avslutar en fyra månader lång krigsoperation.
Foto: AP Photo/Fatima Shbair

⇧ En kvinna framför en reliefskulptur som föreställer krigsscener under andra världskriget, i National Museum of History of Ukraine, Kiev, Ukraina, måndagen den 8 april 2024.
Foto: AP Photo/Vadim Ghirda

⇧ En kvinna justerar sitt pannband under en demonstration och en bön till stöd för palestinierna i Gaza, i Jakarta, Indonesien, söndagen den 7 april 2024.
Foto: AP Photo/Dita Alangkara

⇧ Familj och anhängare till gisslan som hålls på Gazaremsan skriker och håller upp sina händer, målade röda för att symbolisera blod, för att uppmana till fångarnas frigivning och för att ppåminna om att det gått sex månader sedan den Hamas-ledda attacken den 7 oktober, i Tel. Aviv, Israel, söndagen den 7 april 2024.
Foto: AP Photo/Ariel Schalit

⇧ En kvinna går med ett barn vid byggställningar som täcker ett monument i en park i Kiev, Ukraina, lördagen den 6 april 2024.
Foto: AP Photo/Vadim Ghirda

⇧ Den enda aktiva kratern med lavaflöde som flyter fram, nära staden Grindavik, Island, lördagen den 6 april 2024. Vulkanen i sydvästra Island bröt ut tre gånger i december, januari och februari och skickade lava mot en närliggande samhällen, fortsätter att få utbrott.
Foto: AP Photo/Marco di Marco

Vidare till Global >>
Erbjudande!
Prova Tidningen Global gratis t.o.m. 1 maj.
Till Global X
Erbjudande!
Prova Tidningen Global gratis t.o.m. 1 maj.
Erbjudande!
Prova Tidningen Global gratis t.o.m. 1 maj.
Erbjudande!
Prova Tidningen Global gratis t.o.m. 1 maj.